tirsdag 10. november 2009

48.dagen!

I dag var det mandag så jeg hade fri, men dette skulle bli en litt annerledes fri dag fordi Cesar på jobben, han jeg alltid går med hadde invitert meg med hjem til ett vennepar på middag. Damen i huset har jeg hilst på før, hun har vært innom El Patio, så var litt betryggende, hun jobbet der på kjøkkenet før hun fikk sønnen sin som i dag er 8 mnd gammel, Leo heter han. Han er så stor og så søt!

Stedet de bor på ligger utenfor byen, så vi kjørte ett stykke, da vi kom frem tenkte jeg herregud hvem bor her? For det ser litt ut som de "fæle brakkene" man ser på dicovery. Det er biler, traktorer, planter etc all over! Huset er ganske stort, vi går inn og der sitter moren i huset, en koslig dame. Sånn ordenlit bestemor, god og stor. :) Det viser seg at huset er blitt delt inn i tre, i midten bor moren, på den ene siden bor en datter med sine to døtre og på den andre de jeg var på besøk om som er en mann og kone + ett barn. Å det er lite altså! Men på en annen måte så føler du deg litt hjemme når du først har fått satt deg ned, men med en gang så slår deg der hvor rotete det ser ut og alt, men så er det jo egentlig ikke det. Det er bare at det er fylt opp over alt, med den lille plassen de har. Imot oss kommer en liten hund løpende, det skal bli en bokser men i dag så det ikke ut som det, den var så liten og tynn, men her er det mange som kun har dyr for å ha de, de viser de ikke kjærlighet og omsorg... å det fikk jeg se, desverre. Visst vi beveger oss rundt ved huset er det store bur, inni disse er det en slags stor fugel, enorm, den er hvit og har en rød "leppe" hengende over nesen/nebbet, å stanken slår deg.. fy for en lukt! Rotete og møkkete, men det er sånn de har valgt å leve, ellers rundt meg løper det kyllinger, høner og haner. Så nå er vi skikkelig på landet.

Til middag fikk vi først en rett, pasta med coritsopølse og til hovedrett fylt kyllingfilet med pomfri, var godt, men det som gjøre at det smaker ti ganger bedre er gjestfriheten og det at de er så hyggelige. Til kaffen fikk vi småkaker og sjokolade. Vi spilte ludo da, det var kjempe gøy, men de hadde litt andre regler her, så de lo litt av meg i starten for forstod det ikke helt.

Forann dørene inne i huset henger det tepper, det er tepper på sofa og teppe på gulvet, ungen sitter i vognen sin og leker med en gummibil. Han var så herlig. Da vi var ferdig med middag og kosen bestemmer de seg for at vi skal alle dra ut senere på kveden etter at mannen har kommet fra jobb igjenn, så imens så satt vi bare å småpratet og lo litt, mange familiemedlemmer en innom på den korte turen og hjelper til med ungen og det som måtte trengs. I denne familien var det mye kjærelighet til hverandre. <3

Da klokken nermer seg åtte fikser de alt som ungen skal ha med seg fordi den skulle til farmor og farfar i natt og sove der, vi andre dro til en liten likal pub, hvor det viser seg at de er stam gjester, og alle skal hilse på meg og snakke med meg og sånn, det er utrolig koslig! Vel og merke, så de ikke høres ut som "alkoholikere" så drikker ikke hun, bare han. Men de spiller dart og koser seg, det burde mange foreldre i Norge også bli flinkere til syns jeg og ta seg tid til å være litt kjærester. Men klokken ble sen og i morgen er det jobb, men trur det skal gå så fint så. Værre med Cesar.. Men på ett vis så klarer han det dagen derpå. Må le litt av han da, han er jo så snill og morsom. :)

Dette er en dag jeg i alle fall kommer til å huske og sette stor pris på, å bli invitert hjem til de og få mat og drikke, ennå de kansje ikka har så mye selv og at de kjørte oss rundt og var så hyggelige, nei, jeg storkoste meg :)

1 kommentar:

  1. Ja Stine Margrete dette var morsomt å lese,du er flink til å skrive på bloggen din synest jeg.Når man leser fra start,så ser jeg jo att du har hatt ett fantastisk flott opphold i SPANIA,noe du har som en god ballast med deg videre i livet,for en ting er sikkert og det er att VISDOM er lett å bære med seg videre i livet.Synest du er flink jeg jenta mi.GID.KLEMZ MAMMA

    SvarSlett