søndag 20. september 2009

4.dag!

I dag var det søndag og da har resturangen kun oppe på formiddagen, det vil si vi stenger ved halv fem-fem tiden. Det har vært ganske mye og gjøre i dag, med bestillinger, så var nok en fin dag!

Vi hadde mange bestillinger på breiflabb i dag, utrolig nok! For har ikke sett den noen andre steder her nede, da jeg sa at vi også hadde den i Norge, ble kjøkkensjefen litt skuffet, for det trudde han ikke. Den var kun i Spania, hehe. Men beklager der altså, den har vi i Norge også!
Da vi var ferdig på jobben lurte de på om jeg ikke ville bli med vidrer å se på en fotballkamp, å det ville jeg så klart. Var utrolig koslig at de spurte! Da vi gikk var det bare oss fra jobben som satt der, 7, 8 stk, men før kampen startet var det bortimot 55-60 personer! Inne på en liten kafe. Var så koslig, de kom å hilset og skulle ha meg til å smake på det ene etter det andre. Kyssing på kinnene og var ikke måte på, så ble en veldig koslig opplevelse! Høyt støynivå og engasjerte fotballfolk. Alt fra 3 mnd gamle til gamle ektepar på 70-80 år! :)
Fikk tatt noen bilder i dag også da: (Mobilkvalitet, så skal ikke skryte så fælt.. ) Men ett innblikk til dere der hjemme.



1 kommentar:

  1. GRATULERER MED 20 ÅRS DAGEN,KJEMPEMORSOMT Å FØLGE DEG PÅ DENNE BLOGGEN.HA EN FIN DAG.KLEMZ GID

    SvarSlett