tirsdag 1. september 2009

31.August.2009

På tide med en oppdatering:

I dag er det mandag og vi har hatt en fantastisk helg bak oss.

På fredagen så hadde vi fri fra språk-kurset, så vi bestemte oss for og dra en tur ut. Noen av de andre jentene anbefalte Areasur, som er det største shoppingsenteret i Spania, å desidert det største jeg har vært på noen gang. Det er helt enormt! Vi var der i ca 6 timer og hadde ikke klart å gått igjennom halvparten av butikkene en gang. Vi fikk handlet en del ting der som ikke er så enkelt å få tak i her som håndkleder og diverse husholdningsartikler, men selvfølgelig litt klær også. Trengte det, for er ikke så mye man får med seg for tre mnd når man har 20 kilo. Før vi dro hjem bestemt vi oss for å spise, men ble skuffet igjenn. Vi har ikke vært heldig med maten vi har vært å bestilt her, så håper det bare er uflaks og ikke stedet! Så skal bli spennende og se hva de har på Patio. Men det sies og være ett fint og hyggelig sted. Så er spent!


På lørdagen hadde vi meldt oss på en tur til stranden Bateles. Det ligger ett stykke unna, forbi halvøyen Cadiz, så vi brukte rundt 50 min med bil for å komme oss dit. Vi var åtte stykker som dro sammen fra språk-kurset og det så ut til å bli en fantastisk dag, men det som ikke var blitt nevnt var jo at det var en vindstyrke på 38 den dagen, så før du hadde klart og legge deg ned på håndkledet så var det fullt av sand. Men det gikk fint,det var en veldig fin og ren strand, med veldig store bølger og utrolig mange folk. Stranden er veldig kjent for surfing! Vi dro hjem litt tidligere på grunn av forholdene, folk ville heller hjem og kose seg, enn å sitte på stranden full av sand. Utrolig hvor mye sand vi egentlig hadde fått på oss, det var mye sand i håret og det satt limt på kroppen. Til og med i baggene og veskene var det kommet mye sand. Men vil dra tilbake, en dag det ikke er så mye vind.
Da vi kom hjem fra stranden dro jeg og Amanda og handlet inn, å vi lagde en god middag. Vi hadde kylling med pesto, pasta med permasan og tomatsaus, var veldig koslig å sitte å spise hjemme, å så blir man bedre kjent. De er så hyggelige og greie å ha med å gjøre. Så stortrives i dems selvskap.




















På søndagen dro Amanda og Vincen ut til halvøyen Cadiz for å dra på en strand og bade, for på søndagene her nede så er alt steng, akkurat som i Norge. Jeg ble hjemme og gjorde litt spansk lekser. Er ganske mye man skal lære på kort tid så prøver å henge med så godt jeg kan fra starten av. I og med at nesten ingen snakker engelsk, trur jeg det kan bli en interesang opplevelse og jobbe her nede.
På kvelden da de kom hjem så lagde vi taco og koset oss. Vi legger oss egentlig tidlig her nede, men begynner å lure på om det er noe vits for virker som det er da spanjolene står opp igjenn fra siestaen sin. For da er det full rulle i gatene til klokken er rundt to-tre på nattaen.
Ellers ligger gradene på 40-45, så er ganske varmt her nede, men begynner å nærme seg «vinteren» her nede for det spanske folket, så trur det skal bli litt deiligere med litt kjøligere tempraturer. Jeg er spist opp av myggen, 30 stikk, så utrolig deilig!

Her er ett bilde vi tokk av søndagsmiddagen vår:




3 kommentarer:

  1. Kjempemorsomt å følge med her,ser ut som du storkoser deg.Det er sikkert fint å beg med trening,du får ikke med deg noen da?Men uansett så tror jeg att du fikser det åleine og.Bare ver forsiktig når du er ute på egenhånd det er så fort gjordt å miste ting og tang.Akkurat nå skal jeg og Reidar bake pizzasnurrer,for han skal på bile med oasen i morgen.Ha det fint Gid.Klemz mamma

    SvarSlett
  2. Tacoen så deilig ut,kan du legge inn bilder fra der du bor og litt sånn eller?

    SvarSlett
  3. Den stranda så utrolig deilig ut:)

    Andrea, IS

    SvarSlett